10 + 1

 

Καλωσήλθατε στον κόσμο της GS!
Ανακαλύψτε μαζί μας τα προϊόντα που σας ταιριάζουν μέσα απο μια ευρεία γκάμα προτάσεων.

 

01 Συμβουλευτείτε τον προμηθευτή σας για την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου σήτας, σύμφωνα με τον τύπο κουφωμάτων που έχετε επιλέξει για το σπίτι σας.

 

02 Όλα τα συστήματα GS μπορούν να τοποθετηθούν οποτεδήποτε το αποφασίσετε, είτε σε καινούργια οικοδομή είτε σε ήδη τοποθετημένα κουφώματα.

 

03 Πριν επιλέξετε οποιοδήποτε τύπο σήτας είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε για τον διαθέσιμο χώρο τοποθέτησης που έχετε.

 

04 Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας στις αποχρώσεις των κουφωμάτων αλουμινίου που έχετε επιλέξει.

 

05 Σε περιπτώσεις συνθετικών ή ξύλινων κουφωμάτων επιλέγεται η επιθυμητή απόχρωση βαφής των προφίλ αλουμινίου των σητών με βάση τα διαθέσιμα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής, ανοδίωσης ή απομίμησης ξύλου.

 

06 Ο τύπος και η απόχρωση πανιού σήτας διαφέρουν ανάλογα με το προϊόν.

 

07 Προστατέψτε τις σήτες σας από τον ήλιο και τη σκόνη. Χρησιμοποιείστε τις μόνο όταν έχετε τα κουφώματά σας ανοιχτά και ανοίξτε τις όταν τα κουφώματά σας είναι κλειστα.

 

08 Ο καθαρισμός των σητών γίνεται με νερό ή/και βρεγμένο ύφασμα με ουδέτερο καθαριστικό. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται χημικά για τον καθαρισμό των σητών όπως επίσης και πλυστικά μηχανήματα νερού.

 

09 Όλα τα προϊόντα GS παράγονται στην Ελλάδα και κατά συνέπεια μπορούν να επισκευαστούν σε περίπτωση οποιασδήποτε φθοράς.

 

10 Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από την GS συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών από την ημερομηνία κατασκευής.

 

Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία της Nο 1 εταιρείας κατασκευής αντικωνωπικών συστημάτων στην Ελλάδα. Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων σας περιμένει να την ανακαλύψετε!