Έρευνα & Ανάπτυξη

 

Οι δραστηριότητες και το έργο του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης, έχουν εξέχουσα σημασία για την εταιρεία μας, αλλά και για ολόκληρο τον κλάδο μας, αφού ανοίγουν νέους δρόμους για τα ελληνικά δεδομένα στο χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων.

 

Οι βασικοί στόχοι του τμήματος R&D της GS είναι:

  • Η υψηλή ποιότητα και αξία όλων των προϊόντων της εταιρείας.
  • Η δημιουργία νέων, καινοτόμων προϊόντων που χαρακτηρίζονται από ιδιαιτερότητα, φυσική διαφοροποίηση, άριστη σχέση ποιότητας/τιμής και είναι ασφαλή για τον καταναλωτή.
  • Η παραγωγή τεχνογνωσίας υψηλού επιπέδου στις διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων μας και της διασφάλισης της ποιότητας.
  • Η αξιοποίηση και ανάδειξη ελληνικών προϊόντων, ικανών να ανταποκριθούν στα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα αναδεικνύοντας περήφανα το «Made in Greece».

 

Όλα μας τα προϊόντα σχεδιάζονται και εξελίσσονται έπειτα απο ενδελεχή έρευνα θέτοντας αυστηρές προδιαγραφές στην επιλογή των πρώτων υλών.

 

Τα πανιά σήτας που χρησιμοποιούμε έχουν υποστεί δοκιμές αντοχής όσον αφορά:

- Θερμοκρασία.

- Αντίσταση σε φωτιά.

- Έκθεση σε ακτίνες UV.

- Μηχανική αντοχή υλικού.

 

Τα τελικά δοκίμια των προϊόντων υφίστανται δοκιμές επαναλαμβανόμενης λειτουργίας (άνοιγμα-κλείσιμο) με σκοπό τον εντοπισμό οποιασδήποτε αστοχίας. Τοποθετούνται σε ειδικά σχεδιασμένο δοκιμαστήριο όπου ανοιγοκλείνουν το λιγότερο 10.000 φορές προκειμένου να είναι σε θέση να επιτύχουν τη μέγιστη κλάση 3 βάσει του προτύπου ΕΝ 14201:2004. 

 

Εφόσον όλες οι δοκιμές έχουν επιτυχή αποτελέσματα το δοκίμιο εξελίσσεται σε νέο, ποιοτικό, αξιόπιστο και απόλυτα ασφαλές προϊόν.