Ποιοι είμαστε

 

Εδώ και 28 χρόνια η GS κατασκευάζει και εξελίσσει ποιοτικά αντικωνωπικά συστήματα διάφορων τύπων, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές και στα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

Από την ίδρυσή της το 1996, ασχολήθηκε με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων εντομοπροστασίας, διευρύνοντας παράλληλα τη γκάμα των προϊόντων της με συστήματα ηλιοπροστασίας, πτυσσόμενες πόρτες PVC, καθώς επίσης και καμπίνες για ντουζιέρες και μπανιέρες.

 

Με στόχο την κατάκτηση και της διεθνούς αγοράς, η GS προχώρησε το 2003 σε επενδυτικές ενέργειες ανανέωσης των μηχανημάτων παραγωγής και επέκτασης των εγκαταστάσεών της σε ιδιόκτητο χώρο 3000 τ.μ. στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

 

Από το 2013 διεύρυνε το φάσμα των δραστηριοτήτων της συνάπτοντας συμφωνίες αποκλειστικής διανομής με μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής μοτέρ και αυτοματισμών.

 

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για την διασφάλιση της άψογης λειτουργίας των τμημάτων της, κατά ISO 14001:2015 για την εφαρμογή σωστής περιβαλλοντικής διαχείρισης και τηρεί όλες τις απαιτήσεις του προτύπου EN 13561:2004 για τη σήμανση CE στα προϊόντα που κατασκευάζει.

 

Κύριο μέλημά μας είναι η άριστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Από την απλή σήτα ελατηρίου μέχρι την ηλεκτροκίνητη σήτα και τα ειδικά συστήματα τύπου plisse, τα προϊόντα GS είναι τοποθετημένα σε χιλιάδες σπίτια δημιουργώντας ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.